Pitaplanet, pita

PITA PLANET

Pita Planet er en restaurantkæde i Smilets by og siden åbningsdag i 2017 har vores drive været, bærdygtighed og kvalitetsmad til overkommelige priser. For os er bæredygtighed ikke en høj idé, men en grundlæggende og nødvendig bestræbelse. Vores koncept handler selvfølgelig om mad og drikke, men det handler også om vores PLANET, hvor alle kan føle sig velkomne - det handler ligeledes om vores team, faciliteter, praksis og de mange beslutninger, vi tager hver dag, der påvirker verden omkring os.


Vi tror, ​​det handler om at finde en balance, som gør det muligt for os at opretholde vores søgen efter at skabe kvalitetstilgængeligt mad, samtidig med at vi giver tilbage til vores samfund og miljøet.


Vores mission sigter mod at forbinde århusianere til en PLANETspiseoplevelse på samme måde som ingredienserne er forbundet med mad.


Vi kan nu byde jer velkommen ombord med vores PURE-linjen, hvor vi stræber efter at lave bæredygtige bowls, hvor vi gerne vil sørge for at du kan spise råvarer fra hele farveskalaen og dermed en automatisk indtagelse af en bred palette næringsstoffer. PURE-linjen kan du finde på Finlandsgade 17, 8200 Århus N - de samme bæredygtige bowls, samme pitabrød - men grønnere.