Pitaplanet, pita
Jobs

Team Pita

Pita Planet blev grundlagt ud fra den antagelse, at folk ønsker et spændende alternativ til fastfood-restauranter; et sted med sund, lækker mad serveret frisk men hurtig. Vi har egne opskrifter på vores velsmagende pita, hvor vores fokus er sundhed. Vores pita fremstilles frisk, hvor kunderne har mulighed for at tilpasse deres pitas nøjagtigt efter deres smag. Pita Planet serverer magert kød, der er flamgrillet til perfektion, hertil unikke, smagfulde og friske grøntsager, eksotiske toppings og signaturesaucer, vi servere i vores berømte fuldkornspita med chia-frø eller i vores friske salatBOWLS.


Vi har altid bestræbet os på at skabe et sjovt arbejdsmiljø, fordi sjov er en af ​​vores kerneværdier, som vi mener udgør Pita Planet-ånden. Vi ønsker at give en sjov, entusiastisk, livlig atmosfære, som vores team ser frem til at gå i møde hver dag.


Hvis du elsker mad og har lyst til at arbejde i et dynamisk team, som er under konstant forandring, så send os en uopfordret ansøgning eller hold øje med siden for ledige stillinger.Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Accept