Pitaplanet, pita
Vores værdier

Pita Planet er en restaurantkæde i Smilets by og siden åbningsdag i 2017 har vores drive været, bærdygtighed og kvalitetsmad til overkommelige priser. For os er bæredygtighed ikke en høj idé, men en grundlæggende og nødvendig bestræbelse. Vores koncept handler selvfølgelig om mad og drikke, men det handler også om vores PLANET, hvor alle kan føle sig velkomne - det handler ligeledes om vores team, faciliteter, praksis og de mange beslutninger, vi tager hver dag, der påvirker verden omkring os.


Vi tror, ​​det handler om at finde en balance, som gør det muligt for os at opretholde vores søgen efter at skabe kvalitetstilgængeligt mad, samtidig med at vi giver tilbage til vores samfund og miljøet.


Vores mission sigter mod at forbinde århusianere til en PLANETspiseoplevelse på samme måde som ingredienserne er forbundet med mad.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Accept