Pitaplanet, pita
Pitaplanet, pita

Pita Planet har skabt en hel kultur og et etableret franchisesystem. Vi har finjusteret vores koncept, for at imødekomme denne voksende efterspørgsel. Den unikke kombination af frisk, sund mad, mainstream-musik og sjove, hyggelige miljø sammen med unge medarbejdere og kunder med høj energi, skaber den meget unikke Pita Planet-stemning. Virksomheden er klar til eksplosiv vækst, og vi vil have dig til at være med! Udfyld formularen for at komme i gang!

Hvorfor os?

Mere end nogensinde bliver kunder tiltrukket af fødevarer som vores. Vores ingredienser er ikke kun gode for dig, Middelhavsinspireret mad som vores er et hit hos dagens forbrugere. Vores kvalitetsingredienser er blot en af ​​måderne, vi skiller os ud på end andre sunde restaurantfranchisemuligheder. Mad som pitabrød, hvor alt er hjemmelavet er blevet en stigende popularitet, og det er nu et godt tidspunkt at starte en restaurant, der kan tilbyde disse fødevarer til masserne.


Lige siden vi åbnede vores første restaurant, har vores koncept været populært. Vi har vokset i mere end forventet. Al denne vækst betyder, at vi er eksperter i at hjælpe nye franchisetagere med at få deres restauranter i gang. Vi går franchisetagere gennem processen fra start til slut!

Hvad er franchise?


Franchising er en særlig måde, både at drive forretning og være selvstændig på. Det går i korte træk ud på i vores tilfælde, at du nu kan åbne en PITA PLANET. Du kan være en del af os og hjælpe med at sprede vores koncepter ud til hele Danmark. Lyder det ikke fedt? 


DRØMMER DU OM DIN EGEN VIRKSOMHED?

Der kan være mange gode grunde til at vælge at blive franchisetager, når du vil være selvstændig. Man er måske ikke klar til på egen hånd at skabe en ny virksomhed fra bar bund og vil ønsket om trygge, faste rammer er en mere behagelig tanke. Arbejdet med et gennemført koncept og et koncept som har et par år bag sig, giver dig mulighed for sikker succes. Vi vil gerne hjælpe dig. Pita Planet kan nu åbne op for kommende franchisetagere i hele landet.


  
Så går du med drømmen om at være selvstændig, men ønsker sparring og et dynamisk team bag dig, send os en mail.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Accept